1,50 

Voščen svinčnik je pripomoček za enostavno in natančno nanašanje kristalčkov na različne površine. Kristalčki se primejo na vosek in preprosto spustijo, ko jih nalepiš! Ne pušča madežev, uporaba je enostavna in če lepo skrbiš zanj, bo zdržal veliko let!

Na zalogi

Voščen svinčnik je po naših izkušnjah odlična rešitev za nanašanje kristalčkov na tekstil ali druge površine. Za večje kristalčke se ponavadi znajdemo kar s prsti, pri večjih projektih pa tale pripomoček pride še kako prav!

  • Količina: 1 svinčnik
  • Dolžina: cca. 23 cm

Kako uporabljati voščen svinčnik?
Na površino za lepljenje nanesi majhno količino lepila, nato pa se s svinčnikom dotakni vrha kristalčka in ga narahlo pritisni na lepilo. Počakaj nekaj ur, da se lepilo posuši. Če se konica voščenega svinšnika poškoduje, jo obreži ali pa ošili in ga tako pripravi za nadaljno uporabo. Za pritrjevanje kristalčkov, bleščic in drugih okrasnih kamnov priporočamo lepilo Gem-Tac.

Zakaj nas za nanašanje kristalčkov najbolj prepriča?
Všeč nam je, da voščen svinčnik pred uporabo lahko ošilimo in konico prilagodimo velikosti kristalčka. Super je, kadar nanašamo kristalčke dveh velikosti – takrat ga na eni strani ošilimo bolj kot na drugi in ga ob nanašanju različnih velikosti kristalčkov enostavno obračamo. Svinčnik je skoraj neuničljiv, tudi če se slučajno zlomi, ga še vedno lahko brez problema uporabljamo dalje.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.