Chiqui Bum

Chiqui Bum

Včasih znana kot Čiki ali Cheeky Bum, odvisno od trenutnega razpoloženja in stopnje navihanosti.

Glam Squadu se je pridružila oktobra 2018, ker ji je bila obljubljena zimska predstava z jelenčkom Rudolfom (FOMO reakcija neizogibna). V prostem času čačka po Glam socialnih profilih ter študira, katera rit je najboljša za lovljenje všečkov na Instagramu.

Miss Shot

Miss Shot v Glam Squadu miga že od leta 2015. Burleska je skupek vseh stvari, ki jih lahko njen alter ego brez predsodkov izživi na odru.

Poleg tega, da Madam včasih otežuje sestavljanje predstav, ker bi najraje plesala v vseh točkah, je njena naloga tudi to, da so Glam letaki, koledarji in ostale grafike profesionalno oblikovani. Če Madam potrebuje pomoč pri okrasitvi dvorane, se Miss Shot prva javi za pomoč.

Miss Shot
Chilly

Chilly

Chilly je “otrok covida” in se nam je v času lockdowna pridružila na online tečajih.

Od takrat se težko loči od  Glam Squada, saj je spoznala, da je burleska vedno bila del njene strasti, ki jo je zaradi družbenih pričakovanj dolgo časa skrivala. Danes z veseljem živi svojo strast, zraven zavzeto skrbi za perfektno spletno stran naše plesne šole. Njeno poslanstvo je, da spletna stran ostaja aktualna, zanimiva in brez napak.

Želiš ekskluzivne novice?

Prijavi se na naš newsletter in poskrbeli bomo, da nič ne zamudiš.

OBLJUBIMO – BREZ SPAMA!

Poveži se z nami

#GlamSquadBurlesque