35,00 

Pokrovčki za bradavičke na beli podlagi iz umetnega usnja so ročno izdelani. Okrašeni so z mavričnimi in modrimi kristali v obliki snežinke, kristalčki v obliki solzic pa poskrbijo za dinamično obliko.

Izbira prave velikosti:
Pokrovčki za bradavičke naj bodo rahlo večji od premera tvojih bradavic, da se lahko dobro prilepijo na kožo. Upoštevaj, da so naši pokrovčki za bradavičke ročno delo in zato lahko prihaja do manjših odstopanj. Izbiraš lahko med naslednjimi velikostmi:

  • XS: premer 4,5 cm
  • S: premer 5 cm
  • M: premer 5,5-6 cm
  • L: premer 6,5 cm
  • XL: premer 7-7,5 cm

Uporabljeni materiali:
Podlaga je narejena iz umetnega usnja, zalepljena s kvalitetnim lepilom ter skrbno zašita. Vzorec je narejen iz mavričnih in modrih kristalov v obliki snežinke, na vrhu je okrašen z dodatnim velikim modrim kamenčkom.

Pritrjevanje pokrovčkov:
Pokrovčke za bradavičke lahko prilepiš s katerim koli lepilom, primernim za telo (lepilni trak za lasulje, lepilo za trepalnice, lepilo za protetiko itd.) Pred tem se prepričaj, da nimaš alergije na izbrano lepilo!

Vzdrževanje:
Po uporabi jih nežno obriši z vlažno krpo in shrani na suho mesto.

Pokrovčki in propelerčki (ang. nipple pasties in nipple tassels) so okras za tvoje prsi. V naši trgovini ponujamo okraske za bradavičke različnih oblik, večinoma so prekriti z bleščicami in perlicami. Propelerčki so podobni pokrovčkom, le da imajo še v sredini vgrajeno zanko, da nanje lahko prpneš vrtljive cofke. Cofke lahko po mili volji dodajaš in menjaš, lahko pa jih tudi snameš in uporabljaš samo pokrovček.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.