39,00 

Ročno izdelani pokrovčki v obliki srca na beli podlagi iz umetnega usnja. Okrašeni so z mavričnimi in rdečimi kristali in tvoje prsi spektakularno poudarijo.

V opisu izdelka si preberi, kako izbereš pravo velikost za tvoje prsi!

Izbira prave velikosti:
Pokrovčki v obliki srca naj bodo rahlo večji od premera tvojih bradavic, da se lahko dobro prilepijo na kožo. Upoštevaj, da so vsi izdelki ročno delo in zato lahko prihaja do manjših odstopanj. Izbiraš lahko med naslednjimi velikostmi:

  • XS: premer 4,5 cm
  • S: premer 5 cm
  • M: premer 5,5-6 cm
  • L: premer 6,5 cm
  • XL: premer 7-7,5 cm

Pokrovčki v obliki srca so zaradi svoje oblike malo drugačnih velikosti! Osnovna oblika pokrije velikost bradavičke M ali L, celoten premer pa je cca. 8 cm.

Uporabljeni materiali:

Podlaga je narejena iz umetnega usnja, zalepljena s kvalitetnim lepilom ter skrbno zašita. Vzorec je narejen iz mavričnih in rdečih kristalov.

Pritrjevanje pokrovčkov:
Pokrovčke za bradavice lahko prilepiš s katerim koli lepilom, primernim za telo (lepilni trak za lasulje, lepilo za trepalnice, lepilo za protetiko itd.) Pred tem se prepričaj, da nimaš alergije na izbrano lepilo!

Vzdrževanje:
Po uporabi jih nežno obriši z vlažno krpo in shrani na suho mesto.

Pokrovčki in propelerčki (ang. nipple pasties in nipple tassels) so okras za tvoje prsi. V naši trgovini ponujamo okraske za bradavičke različnih oblik, večinoma so prekriti z bleščicami in perlicami. Propelerčki so podobni pokrovčkom, le da imajo še v sredini vgrajeno zanko, da nanje lahko prpneš vrtljive cofke. Cofke lahko po mili volji dodajaš in menjaš, lahko pa jih tudi snameš in uporabljaš samo pokrovček. Si želiš ogledati nabor vseh okraskov za bradavičke?

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.