39,00 

Ročno izdelani beli propelerčki na podlagi iz umetnega usnja. Okrašeni so s prozornimi in mavričnimi kristali.

V opisu izdelka si preberi, kako izbereš pravo velikost za tvoje prsi!

Izbira prave velikosti:
Beli propelerčki za bradavičke naj bodo rahlo večji od premera tvojih bradavic, da se lahko dobro prilepijo na kožo. Upoštevaj, da so vsi izdelki ročno delo in zato lahko prihaja do manjših odstopanj. Izbiraš lahko med naslednjimi velikostmi:

  • XS: premer 4,5 cm
  • S: premer 5 cm
  • M: premer 5,5-6 cm
  • L: premer 6,5 cm
  • XL: premer 7-7,5 cm

Uporabljeni materiali:

Podlaga je narejena iz umetnega usnja, zalepljena s kvalitetnim lepilom ter skrbno zašita. Vzorec je narejen iz prozornih in večjih mavričnih kristalov. Na sredini propelerčkov je kaveljček, na katerega lahko pripneš cofke. Cofki niso vključeni!

Pritrjevanje pokrovčkov:
Beli propelerčki za bradavičke se lahko prilepijo s katerim koli lepilom, primernim za telo (lepilni trak za lasulje, lepilo za trepalnice, lepilo za protetiko itd.) Pred tem se prepričaj, da nimaš alergije na izbrano lepilo!

Vzdrževanje:
Po uporabi jih nežno obriši z vlažno krpo in shrani na suho mesto.

Pokrovčki in propelerčki (ang. nipple pasties in nipple tassels) so okras za tvoje prsi. V naši trgovini ponujamo okraske za bradavičke različnih oblik, večinoma so prekriti z bleščicami in perlicami. Propelerčki so podobni pokrovčkom, le da imajo še v sredini vgrajeno zanko, da nanje lahko prpneš vrtljive cofke. Cofke lahko po mili volji dodajaš in menjaš, lahko pa jih tudi snameš in uporabljaš samo pokrovček. Si želiš ogledati nabor vseh okraskov za bradavičke?

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.