35,00 

Ročno izdelani temni pokrovčki na črni podlagi iz umetnega usnja. Okrašeni so s temnimi mavričnimi in črnimi kristali, ki dajejo občutek skrivnostnosti in dramatičnosti. Pokrovčki so čudovit okras za tvoje prsi!

V opisu izelka si preberi, kako izbereš pravo velikost.

Izbira prave velikosti za tvoje prsi:
Temni pokrovčki naj bodo rahlo večji od premera tvojih bradavic, da se lahko dobro prilepijo na kožo. Upoštevaj, da so vsi izdelki ročno delo in zato lahko prihaja do manjših odstopanj. Izbiraš lahko med naslednjimi velikostmi:

  • XS: premer 4,5 cm
  • S: premer 5 cm
  • M: premer 5,5-6 cm
  • L: premer 6,5 cm
  • XL: premer 7-7,5 cm

Uporabljeni materiali:
Podlaga je narejena iz črnega umetnega usnja, zalepljena s kvalitetnim lepilom ter skrbno zašita. Vzorec je narejen iz temnih mavričnih in črnih kristalov.

Pritrjevanje pokrovčkov:
Pokrovčke za bradavice lahko prilepiš s katerim koli lepilom, primernim za telo (lepilni trak za lasulje, lepilo za trepalnice, lepilo za protetiko itd.) Pred tem se prepričaj, da nimaš alergije na izbrano lepilo!

Vzdrževanje:
Po uporabi jih nežno obriši z vlažno krpo in shrani na suho mesto.

Pokrovčki in propelerčki (ang. nipple pasties in nipple tassels) so okras za tvoje prsi. V naši trgovini ponujamo okraske za bradavičke različnih oblik, večinoma so prekriti z bleščicami in perlicami. Propelerčki so podobni pokrovčkom, le da imajo še v sredini vgrajeno zanko, da nanje lahko prpneš vrtljive cofke. Cofke lahko po mili volji dodajaš in menjaš, lahko pa jih tudi snameš in uporabljaš samo pokrovček. Si želiš ogledati nabor vseh okraskov za bradavičke?

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.