6,00 

Tubica z natančnim aplikatorjem omogoča enostavno nanašanje lepila v majhnih količinah! Idealno za lepljenje kristalčkov na kostume, čevlje in okraske.

Na zalogi

Gem-Tac je lepilo vrhunske kakovosti, formulirano za pritrjevanje kristalčkov, bleščic in drugih okrasnih kamenčkov. Primerno je za vse vrste tekstila, odlično se obnese tudi na usnju in čevljih. Ne poškoduje premaznega sloja, tako da kristalčki ohranijo svoj sijaj. Kostumi, na katerih so kristalčki prilepljeni z Gem-Tac lepilom, so lahko tudi pralni – priporočamo sicer krajše ročno pranje brez drgnjenja in namakanja.

  • Količina: 5ml
  • Čas sušenja: 1h
  • Čas strjevanja: 24h

Kako Gem-Tac lepilo uporabiti za pritrjevanje bleščic na tekstil?
Lepilo nanesi na izbrano podlago v majhni količini, nato nanj nežno prilepi kristalček. Kristalček najlažje pobereš z voščenim svinčnikom, ki ti bo pomagal okrasek pritrditi na željeno mesto. Lepilo je ob nanašanju mlečne barve, ko je popolnoma suho, postane prozorno.

Zakaj nam je všeč?
Predvsem zato, ker je na vodni osnovi, ni strupeno, močno vzdržljivo, prozorno, ko se posuši, odporno na UVA, elastično, brez neprijetnega vonja in kar je najboljše – potrebna je minimalna količina, da resnično drži. Lepilo zdrži dolgo časa, tudi če ga ne uporabljaš tako pogosto, le dobro ga zapri. Če se tubica zabaše, jo lahko brez težav očistiš s kakšno daljšo buciko in lepilo je spet pripravljeno na uporabo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.