Loading Dogodki

Vstopnice

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Vstopnice razprodane

Vabljeni na prvi avtorsko predstavo koreografinje in plesalke Urše Perčič!

V slogu ustvarjalke se predstava ukvarja z žensko izkušnjo osebne rasti in doživljanja življenja, v katerem lahko svoj kanček resnice najde vsak.
Skozi mešanico plesnih stilov in koreografij, ki vsebujejo izrazito osebno-izpovedno noto, ti postavlja vprašanje, kaj pravzaprav pomeni biti ženska in te sooči z dejstvom, da je vsak enostaven odgovor preveč površen, da bi bil sprejemljiv.

Kaj se zgodi, ko ti družba že od rojstva narekuje, da zate obstajajo jasni okvirji, znotraj katerih ti je dovoljen obstoj, po drugi strani pa vedno znova sporoča, da tvoje osebne meje niso dobrodošle, kaj šele, da bi bile spoštovane? Kaj narediš, ko za prisiljen nasmešek zmanjka volje in ko bleščice izgubijo sijaj?

V Nevideni se ne razgalja Madam Glam, ampak te v svojo intimo vabi Glam Squad Burlesque. Za kar je potrebno precej več poguma.

Go to Top