Tečaj burleske

Tečaj burleske traja 3 mesece (12 vadb po 90 min), vsi termini so objavljeni vnaprej. Začnemo 16. septembra, vadba traja do konca leta. Prijave so obvezne, saj imajo tečaji omejeno število mest. Plačilo tečaja poravnate lahko prvi dan ali z nakazilom na TRR pred tečajem.

Za tečaj potrebujete udobna (in seksi ;p) oblačila, podlago za jogo ter čevlje s petko, v katerih lahko plešete.

V januarju se začne nov 3-mesečni sklop, v katerem bodo razpisane nove teme tečajev in takrat si lahko tudi zamenjate termin vaj.

Vse tečaje vodi Madam Glam, ustanoviteljica plesne šole Glam Squad Burlesque z večletnimi izkušnjami poučevanja in nastopanja.

Več informacij in prijava na burlesque.glamsquad@gmail.com.

Urnik tečajev burleske

2019/2020

GS-GO-SYM

Začetna skupina

Začetni tečaj je namenjen vsem, ki se z burlesko srečujete prvič. Naučile se bomo hoje v petkah in osnovnih gibov, ples bomo popestrile z rokavičkami in pernato boo. Vadile bomo tudi obrazno mimiko in spoznale osnove odrskega nastopanja. Vabljene tudi tiste brez plesnih izkušenj! Zaradi omejenega števila prostih mest so obvezne prijave

 

Kdaj: ponedeljek od 19:00 do 20:30 – začnemo 16. septembra 2019

Kje: Studio Mademoiselle, Ljubljana

Kaj potrebujem: podlaga za jogo, udobni čevlji s peto (ne skrbi, če jih nimaš – pridi bosa ali v športnih copatih. Z veseljem ti svetujemo pri nakupu)

Cena: 135 € za 3 mesece (12 vadb po 90 min)

Nadaljevalne skupine

Nadaljevalni tečaj je namenjen vsem, ki ste opravile začetni tečaj burleske pri Madam. Nadgrajujemo tehnično znanje, dela se zahtevnejše koreografije in uporablja različne rekvizite. Zaradi omejenega števila prostih mest so obvezne prijave! Skupine so razdeljene po tematikah: ponedeljkova se potaplja v skrivnosti tančic (tančice in fanveil), ob sredah se vračamo v zlato dobo mjuziklov in kabareja, četrtkova skupina pa preizkuša blišč lasvegaških šovov.

 

Kdaj: ponedeljek od 20:30 do 22:00, sreda od 20:30 do 22:00, četrtek od 19:00 do 20:30

Kje: Studio Mademoiselle, Ljubljana (ponedeljek, četrtek) in Studio Bayani, Kamnik (sreda)

Kaj potrebujem: podlaga za jogo, udobni čevlji s peto, rekviziti po dogovoru

Cena: 135 € za 3 mesece (12 vadb po 90 min)

 

Nadaljevalna skupina – Glamette

Skupina je zaprta, prijava možna samo po dogovoru z Madam. Minimalno ogrevanja in tehnike, intenzivno delo na koreografijah za tekoče projekte in predstave. Samo za redne tečajnice Glam Squada. Skupina ima svoj urnik, ki se razlikuje od urnika za redne tečaje. Prva postaja: predstava Labirint.

Treningi se začnejo že 9. septembra. Prvi sklop obsega 7 vaj in stane 35 € (vaje do konca oktobra). Pogoj za udeležbo na tečaju je ta, da obiskujete vsaj en reden trening. Treningi so mišljeni kot intenzivna priprava na nastop.

Z novim sklopom začnemo 7. novembra, ko se spet lahko pridružite ekipi za bočično predstavo.

Cenik:

Tečaj burleske – 12 vaj po 90 min = 135 €

Popusti: vsak 2. redni tečaj = 90 €, vsak 3. redni tečaj = 60 €

Glamette: 35 € do predstave Labirint (samo za redne tečajnice nadaljevalnih skupin)

 

Za vse tečaje je obvezna prijava. V primeru prevelikega števila prijav imajo prednost tečajnice, ki pravočasno poravnajo vse finančne obveznosti.

Plačilo tečaja je obvezno pred prvim treningom z nakazilom ali na prvem treningu v gotovini.