Tečaj burleske

Tečaj burleske traja 3 mesece (12 vadb po 90 min), vsi termini so objavljeni vnaprej. Začnemo 6. januarja. Prijave so obvezne, saj imajo tečaji omejeno število mest. Plačilo tečaja poravnate lahko prvi dan ali z nakazilom na TRR pred tečajem.

Za tečaj potrebujete udobna (in seksi ;p) oblačila, podlago za jogo ter čevlje s petko, v katerih lahko plešete.

V marcu se začne nov 3-mesečni sklop, v katerem bodo razpisane nove teme tečajev in takrat si lahko tudi zamenjate termin vaj.

Vse tečaje vodi Madam Glam, ustanoviteljica plesne šole Glam Squad Burlesque z večletnimi izkušnjami poučevanja in nastopanja.

Več informacij in prijava na burlesque.glamsquad@gmail.com.

Urnik tečajev burleske 2020

GS-GO-SYM

Začetna skupina

Začetni tečaj je namenjen vsem, ki se z burlesko srečujete prvič. Naučile se bomo hoje v petkah in osnovnih gibov, ples bomo popestrile z rokavičkami in pernato boo. Vadile bomo tudi obrazno mimiko in spoznale osnove odrskega nastopanja. Vabljene tudi tiste brez plesnih izkušenj! Zaradi omejenega števila prostih mest so obvezne prijave

 

Kdaj: ponedeljek od 19:00 do 20:30 – začnemo 6. januarja 2020

Kje: Studio Mademoiselle, Ljubljana

Kaj potrebujem: podlaga za jogo, udobni čevlji s peto (ne skrbi, če jih nimaš – pridi bosa ali v športnih copatih. Z veseljem ti svetujemo pri nakupu)

Cena: 135 € za 3 mesece (12 vadb po 90 min)

Nadaljevalne skupine

Nadaljevalni tečaj je namenjen vsem, ki ste opravile začetni tečaj burleske pri Madam. Nadgrajujemo tehnično znanje, dela se zahtevnejše koreografije in uporablja različne rekvizite. Zaradi omejenega števila prostih mest so obvezne prijave! Skupine so razdeljene po koreografija, tokrat imamo skupno temo – Evrovizija.

 

Kdaj: ponedeljek od 20:30 do 22:00, sreda od 20:30 do 22:00, četrtek od 19:00 do 20:30, četrtek od 20:30 do 22:00

Kje: Studio Mademoiselle, Ljubljana (ponedeljek, četrtek) in Studio Bayani, Kamnik (sreda)

Kaj potrebujem: podlaga za jogo, udobni čevlji s peto, rekviziti po dogovoru

Cena: 135 € za 3 mesece (12 vadb po 90 min)

 

Nadaljevalna skupina – Glamette

Skupina je zaprta, prijava možna samo po dogovoru z Madam. Minimalno ogrevanja in tehnike, intenzivno delo na koreografijah za tekoče projekte in predstave. Samo za redne tečajnice Glam Squada. Skupina ima svoj urnik, ki se razlikuje od urnika za redne tečaje. Prva postaja: predstava za Gregorjevo.

Treningi se začnejo že 8. januarja. Pogoj za udeležbo na tečaju je ta, da obiskujete vsaj en reden trening. Treningi so mišljeni kot intenzivna priprava na nastop.

 

Cenik:

Tečaj burleske – 12 vaj po 90 min = 135 €

Popusti: vsak 2. redni tečaj = 90 €, vsak 3. redni tečaj = 60 €

 

 

Za vse tečaje je obvezna prijava. V primeru prevelikega števila prijav imajo prednost tečajnice, ki pravočasno poravnajo vse finančne obveznosti.

Plačilo tečaja je obvezno pred prvim treningom z nakazilom ali na prvem treningu v gotovini.