Tečaj burleske

Tečaj burleske traja 3 mesece (10 vadb po 90 min), vsi termini so objavljeni vnaprej. Prijave so obvezne, saj imajo tečaji omejeno število mest. Plačilo tečaja poravnate lahko prvi dan ali z nakazilom na TRR pred tečajem. Vplačanih vadnin ne vračamo.

Za tečaj potrebujete udobna (in seksi ;p) oblačila, podlago za jogo ter čevlje s petko, v katerih lahko plešete.

V januarju se začne nov 10-tedenski sklop, v katerem bodo razpisane nove teme tečajev in takrat si lahko tudi zamenjate termin vaj.

Vse tečaje vodi Madam Glam, ustanoviteljica plesne šole Glam Squad Burlesque z večletnimi izkušnjami poučevanja in nastopanja.

Več informacij in prijava na burlesque.glamsquad@gmail.com.

Urnik tečajev burleske – jesen 2021

GS-GO-SYM

Začetna skupina

Začetni tečaj je namenjen vsem, ki se z burlesko srečujete prvič. Naučile se bomo hoje v petkah in osnovnih gibov, ples bomo popestrile z rokavičkami in pernato boo. Vadile bomo tudi obrazno mimiko in spoznale osnove odrskega nastopanja. Vabljene tudi tiste brez plesnih izkušenj! Zaradi omejenega števila prostih mest so obvezne prijave

Kje: Studio Mademoiselle, Ljubljana in studio Bayani, Kamnik

Kaj potrebujem: podlaga za jogo, udobni čevlji s peto (ne skrbi, če jih nimaš – pridi bosa ali v športnih copatih. Z veseljem ti svetujemo pri nakupu)

Cena: 135 € za 3 mesece (10 vadb po 90 min)

Začetek: prvi teden januarja 2022 

Nadaljevalne skupine

Nadaljevalni tečaj je namenjen vsem, ki ste opravile začetni tečaj burleske pri Madam. Nadgrajujemo tehnično znanje, dela se zahtevnejše koreografije in uporablja različne rekvizite. Zaradi omejenega števila prostih mest so obvezne prijave! 

 

Kje: Studio Mademoiselle, Ljubljana (ponedeljek, torek, četrtek) in Studio Bayani, Kamnik (sreda)

Kaj potrebujem: podlaga za jogo, udobni čevlji s peto, rekviziti po dogovoru

Cena: 135 € za 3 mesece (10 vadb po 90 min)

Začetek: prvi teden januarja 2022 

 

Nadaljevalna skupina – Glamette

Skupina je zaprta, prijava možna samo po dogovoru z Madam. Minimalno ogrevanja in tehnike, intenzivno delo na koreografijah za tekoče projekte in predstave. Samo za redne tečajnice Glam Squada, ki že obiskujejo vsaj en reden trening. Skupina ima svoj urnik, ki se razlikuje od urnika za redne tečaje. 

 

 

Cenik:

Tečaj burleske – 10 vaj po 90 min = 135 €

Drop in vadba =15 €

Popusti: 2 tečaja = -10%, 3 tečaji = -15%

 

Za vse tečaje je obvezna prijava. V primeru prevelikega števila prijav imajo prednost tečajnice, ki pravočasno poravnajo vse finančne obveznosti.

Plačilo tečaja je obvezno pred prvim treningom z nakazilom.

Vplačanega denarja ne vračamo. V primeru, da treningi v živo ne bodo možni, nadaljujemo online normalno po urniku. Nadomeščanje v primeru odsotnosti ni možno zaradi različnih skupin.