Glam Squad Burlesque je plesna šola, v kateri se lahko naučite osnov burleske in sorodnih stilov. Samozavestna hoja v petkah, pokončna drža, tipični gibi, ples s pernatimi boami, slačenje rokavic… To je ples za vse, ki si upate odkriti svojo ženstveno plat!

Na tečaju se bomo naučile nekaj o zgodovini te vznemirljive umetnosti, osnovne gibe bomo povezale v kratko koreografijo in se zabavale ob odkrivanju lastnega telesa. Predznanje ni potrebno. Vabljene ženske vseh starosti in oblik! 😉

Za tečaj priporočamo udobna oblačila, podlago za jogo in pa seveda udobne čevlje s petkami, v katerih boste lahko plesale. Spodbujamo vas, da pridete oblečene tako, da se boste počutile zapeljivo. Mrežaste nogavice, bodiji, perilo, omejitev je nebo!

Kako poteka naš tečaj?

 

V naši plesni šoli se lahko naučiš marsičesa. Ukvarjamo se s tehniko, lepo in pravilno držo ter izražanjem energije. Še nisi nikoli plesala v petkah? Ne skrbi, najprej se boš naučila, kako se v njih pravilno hodi.

Najprej se naučimo osnovnih gibov, ki jih potrebujemo pri burleski. Si želiš več ženstvenosti in mehkega gibanja? Potem smo pravi naslov zate! Na začetnem tečaju se učimo tudi striptiza – najprej se slečemo iz haljice in rokavic, kasneje pa dodamo še kaj.

Na tečajih se naučimo tudi osnov striptiza – kako lahko slečemo rokavice, kako si na seksi način odpnemo pas, sezujemo čevlje in slečemo samostoječe nogavice… Možnosti je nešteto.

Plešemo tudi z rekviziti: pernate boe, pahljače in podobno. Toda ne skrbi, če ti je neprijetno – nikogar ne silimo v nastopanje. Na vadbi pa bodi pripravljena na marsikaj. Če te misel na tvoje gole noge odbija, morda tečaj burleske ni najboljša izbira zate 😉

Vabljena, da se prepričaš na lastne oči!

 

Zakaj burleska?

Ker se boste po tečaju zagotovo počutile bolje v lastni koži!

Poleg športne aktivnosti, druženja in spoznavanja novih stvari ima burleska še en super rezultat – dvig samozavesti. Spoznaj svoje telo in se ga nauči ljubiti! Sliši se kot puhlica iz reklame, ampak v resnici je to danes zelo težko… Z vseh strani nas bombardirajo s podobami ‘idealne ženske’, vendar roko na srce, podobe so velikokrat predelane, me pa se vseeno počutimo slabo, ker ne dosegamo teh izmaličenih idealov. Burleska pa proslavlja naše telo tako, kot je. In ker smo z njim zadovoljne, si ga tudi upamo pokazati!

Začetni tečaj burleske

 

Z novim šolskim letom začnemo 9. januarja 2023,

urnik je že objavljen pod zavihkom Urnik & cenik.

Za več informacij nam lahko pišete na burlesque.glamsquad@gmail.com

 

Dekliščina, rojstni dan in ostala praznovanja

 

Si želiš svoj posebni dan preživeti malo drugače?

Organiziramo tudi zabavo po meri – s prijateljicami pridete, se naučite kratke koreografije in preživite nepozaben dan. Vsaka dobi tudi darilce.

Pošlji povpraševanje na burlesque.glamsquad@gmail.com!

 

Se še ne moreš odločiti?

Tule imaš 4 krajše brezplačne vadbe, ki smo jih posnele

v Domu kulture Kamnik v času karantene.

Zapleši z nami iz udobja lastnega doma!