Glam Squad pripravlja ogromno rednih in posebnih dogodkov, kjer se lahko potopite v svet burleske in kabareja.

Vsaka predstava je malo drugačna in se čisto nikoli ne ponovi, tako da se vedno najde nekaj novega! Lepo vabljeni v našo družbo.

Glam Night

Glam Night je dogodek, ki ga organiziramo trikrat letno po koncu vsakega trimesečnega tečaja. To je večer, ko se naša plesna šola na odru pokaže v vsem svojem sijaju – vse aktivne tečajnice pod vodstvom Madam Glam pripravijo predstavo s posebno tematiko. Pokažemo, kaj delamo na rednih treningih, hkrati pa je to večer, ko Glam bejbe predstavijo tudi svoje lastne projekte!

Glam Night se dogaja v klubu Jedro v Medvodah. Datumi naslednjih predstav: 

  • Glam Xmas Night – nedelja, 15. december 2019
  • Glam Gregorjevo  – 21. marec 2020
  • Glam Poletna Noč – 20. junij 2020

Mesečnica

Mesečnica je kabaret večer, ki ga pripravljamo enkrat mesečno v sodelovanju s Centrom slovanskih kultur France Prešeren v Ljubljani.

V mestu greha, kjer vlada Mesečnica Kabaret, je prostora dovolj za vse. Mesečnica ni zgolj ali samo mična gospodična. Je tudi zrela ženska, ki nima popolnega telesa, a je prav zaradi tega še toliko bolj zapeljiva. Ženska, ki se sprosti in se pusti voditi, a je v resnici še vedno glavna. Ženska, ki se greha ne sramuje niti ne beži od njega. Ženska, ki jo tudi čisto malo nosi luna. Ženska, ki ve, kaj hoče in kaj lahko ponudi. Zato ponuja.

Datumi predstav: https://www.facebook.com/mesecnicakabaret/

 

 

Prvič na naši predstavi?

Preberite si nekaj napotkov in informacij.

Dresscode

Naše goste spodbujamo, da se oblečejo dogodku primerno. Vam je všeč moda, vintage, glamur, pa nimate priložnosti, da bi se tako oblekli? Potem so naši dogodki odlična priložnost, da si daste duška.

Občasno organiziramo tudi poseben dresscode in podelimo nagrade za najbolje oblečene goste.

Aplavz

Prav tako nam je všeč, če ste med predstavo glasni, saj smo tu za vas!

Pa s tem seveda ne mislimo pogovarjanja in opravljanja med predstavo 😉 Ploskanje, kričanje in glasno spodbujanje so dovoljeni in celo zelo zaželjeni, dokler ste seveda spoštljivi do nastopajočih ter seveda do ostalih gostov!

Golota

Burleska vedno vključuje  nekaj striptiza in golote, tako da je vstop na vse naše predstave dovoljen le za polnoletne. 

Včasih smo tudi malo politično nekorektni, za kar se absolutno ne opravičujemo!

Svoboda

Prizadevamo si, da so naši dogodki LGBTIQ+ friendly in odprti do vseh manjšin. Če opazite kakršnokoli sovražno nastrojenost ali nadlegovanje, nas prosimo nemudoma obvestite!

Pri nas so dobrodošli ljudje vseh barv, oblik in spolov. Če imate s tem težave, potem raje ostanite doma 😉